Personlig Udvikling

På denne side tilbyder vi workshops om nogle af de personlige temaer, der dukker op under psykolog- og coachingsamtaler eller mindfulness sessions, og som kalder på yderligere fordybelse.

Temaerne optager både os og vores klienter. Der er imidlertid sjældent tid nok til at folde det hele så meget ud under samtalerne, som der ofte er behov for – tid til at undersøge og fordybe sig.

Temaerne kalder vi samlet for Personlig Udvikling, selvom vores mindset er, at alle er præcis som de skal være. Alligevel er der måske nogle forståelser eller indsigter, der til tider kan have behov for udvikling.
Det er op til den enkelte selv at vurdere.

Derfor tilbyder vi følgende workshops ud fra princippet om hjælp til selvhjælp – det vi sige inspiration så man kan arbejde videre med indsigterne på egen hånd.

Se nærmere for datoer på vores kursuskalender:

Hvordan finder jeg en god balance

En workshop med introduktion til Transaktionsanalyse

Transaktionsanalyse (TA) er en psykoterapeutisk retning og model til at forstå menneskelig adfærd, kommunikation og relationer udviklet af Eric Berne.

TA lægger vægt på at forstå transaktioner (kommunikation) mellem mennesker, fordi det viser hvilken indre tilstand, den enkelte person har. Det er altså samspillet mellem mennesker, der er omdrejningspunktet i transaktionsanalyse.

Målet er at finde balance mellem de indre forælder-, barn- og voksen-tilstande, så samspillet med andre bliver mere harmonisk.

Hvordan skal jeg få det sagt?

En workshop med introduktion til Assertiv Kommunikation

Det kan til tider være svært at give udtryk for sine meninger eller holdninger på en klar og tydelig måde. Budskaberne trænger ikke igennem. Hensigterne bliver misforstået. Det kan være svært at træde frem som sig selv.

Assertiv kommunikation handler om at give udtryk for sine holdninger og synspunkter på en klar og selvsikker måde, og med respekt for både sig selv og andre. Gennem assertiv kommunikation er det nemmere at møde verden med større ro og selvsikkerhed, hvilket vil øge kvaliteten i arbejdsrelationerne.

På kurset er der fokus på at træne konstruktiv kommunikation, der understøtter gode relationer.

Hvordan kommer jeg videre efter Mindfulness?

Et videregående meditationskursus for deltagere der har været på et mindfulness-forløb efter MBSR eller MBCT-metoden - eller som har anden grundlæggende meditationserfaring.

Når man har deltaget i et mindfulness forløb, så har man gennem ofte opbygget en jævnlig praksis med meditation. Efter noget tid kan man få brug for dels at fastholde sin meditationspraksis sammen med andre – så er det ofte nemmere at få det gjort. Dels kan man få lyst til at udforske og udvikle måden at meditere på.

Er jeg havnet på den rette hylde?

Måske havde du drømt om at folde dig ud som kunster eller tage en videregående uddannelse?

Måske havde du drømt om at skabe et anderledes familieliv eller forandre verden til det bedre, men livet foldede sig anderledes ud?

Måske føler du dig ikke hjemme i dit liv, som det folder sig ud netop nu, og dine kvaliteter er blevet usynlige, mest for dig selv.

Nyheder

Følg med i hvad der sker

.