Fem kursusdage, der støtter kvinder i at opnå dybere indsigt i livsmønstre, roller og strategier. Det er et særligt tilrettelagt forløb, så de kursusdagene hænger godt sammen fra start til slut. Det er samtidig muligt at ‘plukke’ i de temaer, der har mest interesse, så du bestemmer selv, hvor meget kursus du vil på. 

Formål
Målet med kursusforløbet er at styrke din selvindsigt og handlekraft, så du kan stå stærkt i din egen ret, udtrykke dig frit og undgå at lade andre definere din identitet og dine behov.

Mindset 
Mange kvinder oplever, at familie, partnere, sociale medier og andre ydre påvirkninger forsøger at styre deres personlige livsvalg, hvilket kan føre til en følelse af fremmedgjorthed i eget liv. Kurset henvender sig til dig, der ønsker at tage definitionsretten og handlekraften tilbage ved at forstå både de bevidste og ubevidste strategier, der kan være med- eller modspillere i forhold til at opfylde dine egne behov og ønsker.

Refleksion og støtte i fællesskab
Kursusforløbet er designet, så du får mulighed for at arbejde med dig selv og lade dine egne refleksioner og opdagelser være centrale for din udvikling. Samtidig vil du opleve, hvordan inspiration og støtte fra de andre deltagere kan være en vigtig del af din proces.

Trygge rammer og fortrolighed
Vi vil have fokus på samtaler i par og deling af tanker og indsigter i trygge omgivelser. Pauserne giver plads til uformelle snakke og yderligere refleksion. For at sikre, at alle får det maksimale udbytte af forløbet, lægger vi vægt på at skabe tryghed og omsorg omkring alles personlige fortællinger. Derfor etablerer vi fælles aftaler om samvær, hvor fortrolighed er en af vores første prioriteter.

Kvinder i cirkel

       Kursustemaer

  • Lørdag den 7. december: Assertiv kommunikation
    Assertiv kommunikation er en stil, hvor man udtrykker sine tanker, følelser og behov klart og direkte, samtidig med at man respekterer andres rettigheder og følelser. Et vigtigt element i assertiv kommunikation er at kende og respektere sine personlige rettigheder. Det betyder f.eks. retten til at sige: “Jeg er ikke enig” eller “Jeg har brug for tid til mig selv”, uden at skulle forklare eller retfærdiggøre det.

  • Lørdag den 11. januar 2025 – Mindfulness
    Mindfulness træner din opmærksomhed og dit nærvær. Det skaber mere sindsro, velvære og øget fokus i dagligdagen, så det bliver nemmere at mærke sig selv, sine behov og sine grænser. Vi vil arbejde med blandt andet meditation og åndedrætsøvelser, som hjælper med at slippe bekymringer og tankemylder, og skaber mulighed for at omfavne dig selv med tålmodighed og venlighed.

  • Lørdag den 15. februar 2025 – Transaktionsanalyse (TA)
    Transaktionsanalyse er en psykologisk teori og kommunikationsmodel udviklet af Eric Berne. Grundlæggende opdeler TA menneskets personlighed i tre såkaldte ego-tilstande: Forælder, voksen og barn. Transaktioner refererer til udvekslingen mellem disse ego-tilstande i kommunikationen. TA kan bruges til at identificere og forstå mønstre i vores kommunikation og relationer, så vi kan løse konflikter og forbedre vores relationer, fx i familien eller på arbejdspladsen.

  • Lørdag den 15. marts 2025 – Psykologisk ilt
    Psykologisk ilt refererer til de grundlæggende psykologiske behov såsom autenticitet, mening, mestring og tilhør/fællesskab, som alle mennesker har brug for for at trives mentalt og følelsesmæssigt. Ligesom organisk ilt er essentielt for fysisk overlevelse, er psykologisk ilt afgørende for vores mentale velvære.

  • Lørdag den 12. april 2025 – Resonans
    Ifølge sociologen Hartmut Rosa beskrives resonans som en grundlæggende form for relation mellem mennesker og verden. Resonans refererer til en tilstand, hvor man oplever en dyb, meningsfuld forbindelse til sin omverden – en form for interaktion, der går ud over det overfladiske eller instrumentelle.
    Det er en oplevelse af at være i harmoni med sig selv og verden omkring sig, hvor ens handlinger og følelser bliver mødt med gensvar og betydning.

Datoer
Den 7. december 2024, 11. januar, 15. februar, 15. marts og 12. april 2025. Alle dage kl. 9 – 16

Forplejning
Kaffe/ te/ vand samt frugt og lidt sødt i løbet af dagen. Frokost sørger man selv for.

Pris
En kursusdag koster 800 kr. Alle kursusdage købt samlet koster 3.000 kr./ eller 600 kr. for en dag. Du kan sagtens tage den første kursusdag og lige se konceptet og underviseren an, inden du køber den samlede pakke til den reducerede pris.

Betalingsbetingelser
Deltagelse er først gældende, når betalingen er registreret.
Ved framelding refunderes betalingen ikke, men der kan reserveres en plads til et senere kursus.

Tilmelding til underviser
Susi Trolle – se mere HER
Mail: susi.trolle@gmail.com
Telefon: 50 91 40 51

Sted:
Lille Strandstræde 10, 2. sal – 2. opgang inde i gården.
Ring på hos: Trolle og Kunze

Nyheder

Følg med i hvad der sker

.