Coaching og Mindfulness

Coaching
Hvornår og hvordan er du mest dig selv?
Hvilke værdier har særlig betydning i dit liv?
Hvilken særlig vej er din?

De fleste af os har travlt med at finde vej igennem livets tilskikkelser.
Det kan være svært at finde plads til fordybelse og refleksion undervejs.
Til at mærke efter og tænke sig grundigt om. Når livet tager nogle drejninger, hvor vores sædvanlige tanke- eller handlemåde ikke slår til, så kan der være brug for at kigge lidt dybere indadtil, hvor mange svar allerede findes,
hvis blot man lytter godt efter. OG til at finde en at tale med det hele om.

Mindfulness (MBSR)
At være mindful er…
– en måde at være til stede i sig selv med alle sanser vågne
– at have fuld opmærksomhed på det, man gør, lige nu og her
– omfatte sig selv med venlighed og tålmodighed, uden at dømme sig 
– en måde at være i verden på med åbenhed, nysgerrighed og medfølelse

Bekymringer, anspændthed eller selvkritiske tanker fortæller en alt for begrænset historie om, hvem vi er. Gennem mindfulness baserede øvelser, træner vi at forholde os til det, vi oplever, på en ny og mere hensigtsmæssig måde, der giver en større grad af indre frihed. Frihed til at være til stede og mærke livet mere direkte, uden at lade os fange af sindets vanemønstre.

Jeg er uddannet i Jon Kabat-Zinns system MBSR
Kabat-Zinn udviklet mindfulness som redskab til at blive mere opmærksomhed i nuet – og dermed forebygge og helbrede stress, angst og nedtrykthed. Hør ham fortælle om mindfulness her:
Om Mindfulnes ifølge Jon Kabat-Zinn

Individuel mindfulness og coaching
En kombination af individuel mindfulness vejledning sammen med coaching er en rigtig god løsning for mange med en vanskelig kalender.

Susi Trolle

Jeg er certificeret coach og mindfulness underviser.
Min samtale- og undervisningsstil er udogmatisk, nysgerrig, respektfuld og nænsom. Læs mere om mig her.

Målet med mit arbejde
er, at de mennesker, jeg møder, kan folde sig selv helt ud. Det kan være svært nok for, hvornår er jeg egentligt helt mig selv? Hvilken vej er min? Har jeg mon et kald, en drøm, der trænger til at blive foldet ud? Eller måske er der en længsel efter, at der er noget mere i verden, end det som øjet ser, og som fylder hverdagene helt op? Og hvordan bliver det også plads til den helt almindelige og dejlige hverdag i al dens grimhed og skønhed?! Det glæder jeg mig til at tale med dig om!

 

 

Skab overskud og vitalitet i dit liv

Arbejdsliv-coaching

Hvordan har du det i dit arbejdsliv? Er det berigende og meningsfuldt at gå på arbejde?

Jeg tilbyder arbejdsliv-coaching til ledere og ansatte
der har brug for et fortroligt samtalerum udenfor arbejdspladsen til at zoome ind på særlige udfordringer eller samarbejdsrelationer.

Måske har du brug for at skifte retning
- eller du har brug for at finde dine ben som nyansat.
Du har måske fået dit første lederjob. Det kan være, at du står udenfor arbejdsfællesskabet som ledig - eller du er på vej på pension. Uanset hvad, så ser vi dit arbejdsliv i en helhed både indenfor dine nuværende arbejdsrammer og i forhold til din private situation.

Jeg arbejder også som arbejdsmiljøkonsulent
og ser, hvordan mange gerne vil udleve deres faglighed, men ofte ikke kan få plads til det på grund af organisatoriske konflikter eller arbejdsbetinget stress.

Man tilbringer så mange timer hver dag med at arbejde.
Det skulle gerne give noget godt, ud over en løn, der er til at leve af, hvis du spørger mig.

Personlig coaching

De fleste af os har travlt med hver især at finde vores plads og vej i livet. Arbejdslivet og familielivet fylder dagens timer, også når man ikke har et arbejde eller føler sig alene.

Særlige overgange
Det er ofte i særlige overgange i livet som f.eks. pension, skilsmisse, arbejdsløshed eller uddannelsesvalg, de vigtige spørgsmål dukker op f.eks. ”Hvad skal der blive af mig nu?” Et spørgsmål der kan medføre uro og bekymringer. Måske er det lige netop i disse særlige faser, der, selvom de føles vanskelige, at vigtig læring ligger gemt?

Nye strategier
Når livet - eller arbejdslivet - tager nogle skarpe drejninger, hvor de strategier, man plejede at benytte, ikke rigtigt slår til længere, så er det måske en god idé at finde et godt refleksionsrum. Her kan coaching bruges.

Dine kvaliteter
Det vigtigste i mine øjne er, hvordan du inderst inde giver plads til dig selv, som du er - og træder ud i livet med dine kvaliteter.

Mindfulnessforløb (MBSR og MBCT)

Evidensbaserede forløb der forebygger og reducerer stress, angst og depression.

Opmærksomhedstræning
I mindfulness er der fokus på at træne sin opmærksomhed og nærvær samt skabe mere sindsro og velvære gennem meditation og åndedrætsøvelser. Træningen hjælper med at give slip på bekymringer og tankemylder for en stund. Give sig selv et ånderum. Omfatte sig selv med tålmodighed, tilgivelse og venlighed. Samtidig kan vi gå på opdagelse i den grad af frihed, det giver at mærke livet mere direkte - uden hele tiden at lade os fange af sindets vanemønstre.

”Mindfulness betyder at være opmærksom på en særlig måde - bevidst, i det nuværende øjeblik og uden at dømme”. (Jon Kabat-Zinn)

Jeg tilbyder otte-ugers forløb, intensive weekend-forløb samt individuelle sessions.

Individuel mindfulness undervisning med coaching

Hvis der er meget stress og pres, har jeg god erfaring med at kombinere coaching samtaler med mindfulness-baseret stressreduktion, så det er nemmere at finde en god balance.

Du kan på den måde gennemføre et mindfulness-forløb, når det passer ind i kalenderen. Det er mange med en travl kalender glade for.

Her kan du opnå den mest centrale læring fra et almindeligt MBSR-forløb, og få taget hul på det eller de temaer,
du ønsker at gå i dybden med i samtalerne.

Guidede meditationer

Alle kan lære at meditere

Hvis du har lyst til at prøve at meditere efter mindfulness metoden hjemme hos dig selv,
kan du her downloade et par lydfiler med vores egne mindfulness-guidninger - helt gratis.
Her er også en skriftlig vejledning til at meditere på egen hånd uden guidning.
Guidning

Det siger mine klienter

Mine klienter fortæller ofte om problemer på arbejdet, om ikke at være på arbejdsmarkedet, om problemer i og med familie. Om ensomhed, tab og stress. Blandt andet. De fortæller også om det, man ikke fortæller andre – om at tilhøre en minoritet enten etnisk, seksuelt eller kønsmæssigt. Om en åndelig eller spirituel måde at være i verden på – og al den tvivl og tabu, der kan komme ud af at gemme sine tanker, tro, følelser eller oplevelser for omverdenen, og ikke vide, hvem man skal tale med. 
Herfra skal det bare lyde – du er så hjerteligt velkommen med alt, hvad der er dig! 

Jeg er her for at hjælpe dig

Vil du lave en aftale, eller har du spørgsmål – så skriv til mig med dit telefonnummer eller mail, så vender jeg hurtigst muligt tilbage

Nyheder

Følg med i hvad der sker

.