Coaching og Mindfulness

Coaching er en samtaleform, der tager udgangspunkt i, at de bedste svar og løsninger skabes i os selv. Kunsten er at skabe et godt refleksionsrum, hvor man kan lytte efter.

Mindfulness (MBSR og MBCT) er moderne og evidensbaserede programmer med fokus på meditative øvelser udviklet med henblik på hjælp til selvhjælp, når der er stress, angst eller depression.

 

Arbejdsliv-coaching

Hvordan har du det i dit arbejdsliv? Er det berigende og meningsfuldt at gå på arbejde?

Jeg tilbyder arbejdsliv-coaching til ledere og ansatte, der har brug for et fortroligt samtalerum udenfor arbejdspladsen til at zoome ind på særlige udfordringer eller samarbejdsrelationer. Måske du har brug for at skifte retning. Eller du har brug for at finde dine ben som nyansat. Du har måske fået dit første lederjob. Eller du står udenfor arbejdsfælleskabet som ledig - eller du er på vej på pension.

Uanset hvad, så ser vi dit arbejdsliv i en helhed både indenfor dine nuværende arbejdsrammer og i forhold til din private situation.

Jeg arbejder også som arbejdsmiljøkonsulent, og ser, hvordan mange gerne vil udleve deres faglighed, men ofte ikke kan få plads til det på grund af organisatoriske konflikter eller arbejdsbetinget stress.

Man tilbringer så mange timer hver dag med at arbejde.
Det skulle gerne give noget godt, ud over en løn, der er til at leve af, hvis du spørger mig.

Personlig coaching

Hvilken særlig vej er din? Hvornår er du mest dig selv?
Hvilke værdier styrer dit liv?

De fleste af os har travlt med hver især at finde vores plads og vej i livet. Arbejdslivet og familielivet fylder dagens timer, også når man ikke har et arbejde eller føler sig alene. Det kan være svært at finde plads til fordybelse og refleksion. Og når livet tager nogle drejninger, hvor vores sædvanlige tanke- eller handlemåde ikke slår til, så kan der være brug for at kikke lidt dybere indadtil.

Det er tit i særlige overgange i livet som f.eks. pension, skilsmisse, arbejdsløshed eller uddannelsesvalg, de vigtige spørgsmål dukker op f.eks. ”Hvad skal der blive af mig nu?” Et spørgsmål der kan medføre uro og bekymringer. Måske er det lige netop i disse særlige faser, der, selvom de føles vanskelige, at vigtig læring ligger gemt?
Når livet - eller arbejdslivet - tager nogle skarpe drejninger, hvor de strategier, man plejede at benytte, ikke rigtigt slår til længere, så er det måske en god idé at finde et godt refleksionsrum. Her kan coaching bruges.

Jeg er udogmatisk og nysgerrig på, hvordan din verden ser ud.
Det vigtigste i mine øjne er, hvordan du inderst inde giver plads til dig selv, som du er - og træder ud i livet med dine kvaliteter.

Mindfulnessforløb (MBSR og MBCT)

Evidensbaserede forløb der forebygger og reducerer stress, angst og depression.

I mindfulness er der fokus på at træne sin opmærksomhed og nærvær samt skabe mere sindsro og velvære gennem meditation og åndedrætsøvelser. Træningen hjælper med at give slip på bekymringer og tankemylder for en stund. Give sig selv et ånderum. Omfatte sig selv med tålmodighed, tilgivelse og venlighed. Samtidig kan vi gå på opdagelse i den grad af frihed, det giver at mærke livet mere direkte - uden hele tiden at lade os fange af sindets vanemønstre.

”Mindfulness betyder at være opmærksom på en særlig måde - bevidst, i det nuværende øjeblik og uden at dømme”. (Jon Kabat-Zinn)

Vi tilbyder otte-ugers forløb, intensive weekend-forløb samt individuelle sessions.

Coaching og individuelt mindfulnessforløb

Hvis der er meget stress og pres, har jeg god erfaring med at kombinere samtaler med mindfulness-baseret stressreduktion, så det er nemmere at finde en god balance. Du kan på den måde gennemføre et mindfulness-forløb, når det passer ind i kalenderen. Det er mange med en travl kalender glade for.

Coachingsamtaler understøttes rigtigt godt gennem meditation. Nærvær og et fordybet niveau bliver nemmere at nå frem til. Mange spørgsmål har nemlig allerede et stilfærdigt, indre svar. Her kan du opnå den mest centrale læring fra et almindeligt MBSR-forløb, og få taget hul på det eller de temaer, du ønsker at gå i dybden med i samtalerne.

Alle kan lære at meditere

Hvis du har lyst til at prøve at meditere efter mindfulness metoden hjemme hos dig selv,
kan du her downloade et par lydfiler med vores egne mindfulness-guidninger - helt gratis.
Her er også en skriftlig vejledning til at meditere på egen hånd uden guidning.
Guidning
Susi Trolle

Din coach og mindfulness underviser

Jeg er en erfaren, certificeret coach og mindfulness underviser med base i Nyhavn. Min samtale- og undervisningsstil er udogmatisk, nysgerrig, respektfuld og nænsom.
Jeg arbejder tillige som konsulent med psykosocialt arbejdsmiljø. 

Min passion for coaching
Jeg er særligt interesseret i at arbejde med de forhindringer, vi ofte stille op for os selv. Alt det der ikke kan lade sig gøre fordi… Det er ikke er muligt fordi… det bør jeg ikke, kan jeg ikke,
Det er, som om det er lettere at se forhindringerne, det der ikke fungerer, vores egne fejl og mangler – frem for det vi lykkes med, vores resurser og kvaliteter. Måske det er, som forfatteren Marianne Williamson og senere præsident Nelson Mandela sagde, at det er ikke vores skygge, vi mest frygter – det er vores indre lys. 

Det siger mine klienter

Jeg er her for at hjælpe dig

Vil du lave en aftale, eller har du spørgsmål – så skriv til mig med dit telefonnummer eller mail, så vender jeg hurtigst muligt tilbage

Nyheder

Følg med i hvad der sker

.