Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Udviklingsgruppe – hjælp til at folde sig ud som menneske
Føler du at du sidder fast? Trænger du til inspiration og støtte til at finde ud af, hvem du er (nu) og hvordan du kommer videre?

Hvorfor udvikling?
Vi tror, at ethvert menneske har behov for at udtrykke sig selv. At mennesker har en særlig kvalitet eller en særlig sang. Spørgsmålet er om vi lytter til den – og handler på den? Måske er der flere og nye kvaliteter, der trænger til at blive fundet og foldet ud?!

Det kan imidlertid være vanskeligt at finde ud af, hvordan man gør det på en tilfredsstillende måde. Måske har vi glemt, hvem vi er? Vi fødes som små fantastiske væsener, der er helt sig selv. Igennem opvæksten tilpasser vi os omgivelsernes forestillinger om, hvem vi er – eller skal være.

Ofte påtager vi os værdier, masker, roller, forventninger fra vores familie, omgivelser, kultur, der ikke skaber indre samklang. Men hvem bestemmer, hvem vi er? Det er så nemt at falde i livets faldgruber. Man var egentligt godt på vej, men så kom man på vildveje, og har svært ved at finde vejen igen. At lytte til den indre stemme kræver stor opmærksomhed.

Et inspirerende og støttende fællesskab
Vi mener, at det handler om at være den, man er. Ikke være noget andet. Folde sig ud som menneske. Nære et indre stykke arbejde i et inspirerende, støttende og fokuseret fællesskab. Fokusere på, hvad der bygger op, og som giver indre resonans. Her kan man hjælpes ad med at skabe klarhed, finde mod, styrke og retning.

En udviklingsgruppe er tænkt som en platform for at stå i “det åbne felt”. Der hvor alt er muligt, og den indre rejse kan påbegyndes – eller fortsættes. Og når man rejser, kan det være rart at have nogle rejsefæller og dele oplevelserne med.

Sådan foregår det
En udviklingsgruppe består af max. 8 deltagere, der mødes jævnligt, med plads til den enkelte og til det fælles. Vi mødes første gang en weekend, hvor vi lærer hinanden at kende. Her finder vi ud af, hvordan sporene skal lægges, og hvilke fremtidige mål der skal arbejdes med. Der vil endvidere være særlige temaer, meditation, kreative øvelser samt dialog og feedback både fra andre gruppemedlemmer og fra terapeuterne. Centralt er samtaler om, hvor hver enkelt er i sit liv, og gerne vil hen.

INFO

Susi Trolle

T: +45 5091 4051

E: susi.trolle@gmail.com

 

Keld Kunze

T: +45 2076 0880

E: keld@kunze.dk

DATA

Trolle og Kunze I/S

CVRnr 34 36 50 83

 

BANK

Nordea

Reg. nr. 2275

Kontonr. 0724 804 861

Klinikadresse

Vordingborggade 89

2100 København Ø

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Trolle og Kunze
Send
Send