Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ethvert menneske kan få brug for at få hjælp til at komme videre i livet på en god måde.
Vi kan pludselig befinde os i en situation, der er smertefuld, og hvor vores tidligere måder at klare det på ikke længere slår til. Dette kan man ikke forhindre. Det, der gør en forskel er, hvad man gør, når det er sket. Så er det måske der, hvor det er en god ide at få noget hjælp.

Psykologiske samtaler er hjælp til at håndtere vanskelige situationer, hvor man oplever at være kørt fast, og måske reagerer på en overraskende, uventet og uhensigtsmæssig måde. Det kan være i forbindelse med:

  • Stress, depression, angst, kriser eller eksistentielle forhold
  • Samliv eller skilsmisse
  • Pludseligt opståede hændelser som ulykke, dødsfald el.lign.
  • Måske er der sket noget på arbejdspladsen
  • Måske synes du livet er tomt og at der må være noget mere

Enhver krise er også en mulighed for at tage sit liv op til fornyet overvejelse og se på, om man lever som man gerne vil, og hvilke muligheder der er for at dreje livet i en mere ønsket retning. Det er ikke sjældent at man ser at en livskrise benyttes til at lægge livet om, og måske gøre nogle af de ting, som man altid har haft lyst til.

Hvert menneske er unikt på sin egen helt særlige måde. Hvert menneske har sin egen særlige kvalitet. Denne kvalitet må man udtrykke i livet på en måde, der opleves meningsfyldt, hvis man skal føle sig godt tilpas. Kvaliteter, der ikke får udfoldelse – som man ikke bruger eller måske endda har glemt eller slet ikke kender til – giver tristhed, tungsind og depression.
Det u-levede liv har også konsekvenser.

Du skal være opmærksom på, at der ikke er tegnet overenskomst med sygesikringen. Derfor medfører henvisning fra egen læge ikke tilskud fra den offentlige sygesikring.

INFO

Susi Trolle

T: +45 5091 4051

E: susi.trolle@gmail.com

 

Keld Kunze

T: +45 2076 0880

E: keld@kunze.dk

DATA

Trolle og Kunze I/S

CVRnr 34 36 50 83

 

BANK

Nordea

Reg. nr. 2275

Kontonr. 0724 804 861

Klinikadresse

Vordingborggade 89

2100 København Ø

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Trolle og Kunze
Send
Send