Keld Kunze

Ejer og partner

Cand. psych. aut.
Specialist i Konfliktløsning
Specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi
MA Innovation og Ledelse

Erfaren psykolog med lang klinisk erfaring og speciale i konflikthåndtering i arbejdsgrupper. Herudover kernekompetencer inden for stress/krisebehandling og psykisk arbejdsmiljø samt innovation, organisation og ledelse.

KELD KUNZE er en af Danmarks mest erfarne konfliktløsere og tidligere leder af Center for Konfliktløsning.

Keld Kunze er en visionær kraft, der har et dybt eksistentielt og værdiorienteret syn på, hvad mennesker og organisationer har brug for. Han har en særlig sans for at få fællesskaber til at blomstre og er ukonventionel, åben, nysgerrig og pragmatisk.

Keld Kunze er specialist i organisationspsykologi og konfliktløsning og har særligt arbejdet med kompetenceudvikling i forhold til samarbejde og arbejdsmiljø i store offentlige organisationer. På Storstrømmens Sygehus/Region Sjælland som nøgleaktør i udvikling af etiske læreprocesser, værdiregnskab og strategisk ledelse af relationer samt i socialforvaltningen i  Københavns Kommune som chefpsykolog i Center for Supervision hos frontpersonale i arbejdet med handicap, psykiatri, børne-familie og misbrug.

Keld Kunze er endvidere partner i konsulentfirmaet Trolle og Kunze og i sin private praksis arbejder Keld Kunze med personlig udvikling af både privatpersoner, ansatte og ledere. Tidligere har han arbejdet med udvikling af alkoholbehandling og krisepsykologisk intervention.

3wo8q2qufokk0gccko4scs84g