Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vil du mere med din kreativitet? Her er en mulighed for at finde ind til kilden, hvorfra kreativiteten strømmer.

Kunst og meditation – balancerende aktiviteter
Artfulness er et begreb sat sammen af ART – kunst og MINDFULNESS – særlig opmærksomhed i nuet. At meditere er velkendt som en balancerende aktivitet, men faktisk er det også frigørende og balancerende at få fat i sin skabende kilde, og udtrykke sig gennem kunst og kreativitet. Her er det muligt at arbejde med det personlige udtryk, og med at træde frem, som den man er – med det man skaber. Igennem Artfulness kan man komme tættere på det livgivende og opnå større livskvalitet. 

Find dit udtryk
Mindfulness er både noget meditativt og værende, og også en indstilling, som vi arbejder ud fra.

Hvis du har for meget selvkritik i dig, er der ikke er noget kreativt, der kan komme ud. Hvis døren er gået i baglås, må låsen lirkes op. Nøglen skal smøres, og døren skal lindes på klem. Der kan være en meget skrap ’portner’ – måske opstået på grund af selvkritik eller angst og frygt, fordi man ikke tror, at netop det, man har i sig, ikke er godt nok. Det er derfor vigtigt at omfatte sig selv med venlighed og omsorg, og gå til det kreative arbejde med begynderens sind.

De indstillinger, der ligger i mindfulness, hjælper til at lirke døren op, og finde ind til den kreative kilde. Man må give slip på intellektualiteten, og turde gå ind i det eksperimenterende – det åbnende – og her give det meditative og nærværende et konkret og reelt udtryk.
Opgaven er at finde det legende, det eksperimenterende og det undersøgende – at turde stå i “det åbne”. Hvad finder du der? Hvilke indfald opstår? Kan de bruges til den kreative proces? Hvordan?

Et inspirerende fællesskab
Kunstens funktioner er at være: Tilladende, åbnende, nyskabende, grænsebrydende, frigørende og livgivende. Derfor forsøger vi gennem Artfulness at finde vej rundt om rationalerne. Vi træner i stedet inspiration og intuition, og styrker kontakten til det ubevidste.

I Artfulness trækker vi på mindfulde principper om at omfatte sig selv med venlighed og accept, når der er indre kritik eller angsten for det hvide papir, det tomme lærred opstår. Vi vil arbejde med at være sammen med det, der ikke ser ud, som vi gerne ville have det til at se ud, lyder anderledes end planlagt eller ordene, der forsvinder. Vi vil arbejde med at lade begynderens sind fylde os og se, hvad der sker.

Målgruppe
Hvis du har lyst til at komme videre med eller kickstarte din kreative proces, er denne workshop lige noget for dig. Det kan være du er fint i gang, men mangler stimulation. Måske ønsker du at eksperimentere med forskellige udtryk, eller måske er du nybegynder, og har lyst til at lære din kreative side at kende. Fælles for os alle sammen er, at der er noget, vi gerne vil, og at vi ønsker at støtte hinanden i denne proces. Måske synes du, det er rart at møde nogen, der også er på vej i denne proces med at finde sit udtryk.

INFO

Susi Trolle

T: +45 5091 4051

E: susi.trolle@gmail.com

 

Keld Kunze

T: +45 2076 0880

E: keld@kunze.dk

DATA

Trolle og Kunze I/S

CVRnr 34 36 50 83

 

BANK

Nordea

Reg. nr. 2275

Kontonr. 0724 804 861

Klinikadresse

Vordingborggade 89

2100 København Ø

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Trolle og Kunze
Send
Send